Om Malermester Maria Elvira Bendsen

Hos os er ingen opgaver for store eller små

Erfaren maler med miljørigtigt fokus

Kvinden bag

Bag Malermester Maria Elvira Bendsen står bygningsmaler Maria, der har malet professionelt i godt og vel tre årtier. Indtil foråret 2012 arbejdede hun som malersvend, siden som malermester. I dag er vi oppe på tre dygtige malersvende, som alle arbejder med sans for kvalitet og øje for detaljen. Derfor kan du vide dig sikker på, at vi aldrig forlader en opgave, før kunden og vi selv er tilfredse. Vi sørger selvfølgelig også for at der er pænt rengjort efter endt arbejde.

Miljø og kvalitet i fokus

Det er utroligt vigtigt for os at passe godt på vores allesammens miljø, og derfor benytter vi os af videst muligt omfang af miljørigtige produkter. Vi er kendetegnet ved at levere malerarbejde til den rigtige pris, uden at gå på kompromis med standarden på vores arbejde eller materialernes kvalitet.

Kompetente samarbejdspartnere

Udover at tilbyde professionel malerhjælp inde og ude ved nybyg, ombyg, renovering og forsikringsskader, laver vi også gerne entrepriser. Så behøver du kun have kommunikationen ét sted, nemlig via os. Vi benytter os naturligvis kun af de dygtigste samarbejdspartnere, som vi kender godt, og vi sætter stor pris på vores gode samarbejde med tømrere, murere, VVS’ere og elektrikere. 

Medlem af Dansk Industri

Vi er medlem af Dansk Industri så du som kunde er sikret bedst muligt, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler ved arbejdet.

Dansk Byggeri

Kontakt os...

Har du brug for rådgivning eller et uforpligtende tilbud, hvis hjemmet eller virksomheden trænger til en kærlig hånd?

Så er du velkommen til at kontakte os!

Ring 28 29 75 50 Send os en besked